Klassieke poort

Houdt u van klassiek en chique? Zoekt u een poort die precies bij de stijl van uw huis of perceel past? Een van onze experts voorziet u graag van een passend advies.

Elk ontwerp of afmeting is mogelijk. Heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Een poort kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Voor het openen van een elektrisch bedienbare poort kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van uw smartphone, handzender of intercomsysteem.

zwarte poort die open kan draaien

Draaipoort

Dit type poort wordt veelal toegepast wanneer er voldoende ruimte aan de binnenzijde van de poort aanwezig is om open te kunnen draaien. Door de toepassing van een draaipoort blijft de symmetrie in de poort optimaal. Dit type poort wordt vaak aangedreven met een ondergrondse motor waardoor de poort zijn karakter zo veel mogelijk behoudt. Daarnaast is dit type poort ook te verkrijgen met een bovengrondse motor of kan deze poort handmatig bediend worden.

zwarte poort die kan schuiven

Schuifpoort

Dit type poort wordt vaak toegepast wanneer er niet voldoende ruimte is om open te draaien. Daarnaast wordt een schuifpoort vaak toegepast op bedrijventerreinen omdat hier vaak een extra brede doorgang gewenst is. Bij dit type poort wordt vaak gebruik gemaakt van een bovengrondse aandrijving of deze kan gewoon handmatig bediend worden.

zwarte poort die open kan schuiven

Railpoort

Een railpoort wordt vaak toegepast wanneer de ruimte op het perceel beperkt is. Door gebruik te maken van een rail is de ruimte die nodig is om te openen minder dan bij een schuifpoort. Daarnaast wordt dit type poort vaak toegepast wanneer de poort relatief klein is, zodat de uitstaling van de poort zo veel mogelijk behouden blijft. Bij dit type poort wordt vaak gebruik gemaakt van een bovengrondse aandrijving, of deze is gewoon handmatig te bedienen.

geplaatste grijze poort die open kan klappen

Vouwpoort

Dit type poort wordt vaak toegepast wanneer de ruimte op het perceel beperkt is. In vergelijking met een draaipoort wordt de draairuimte, die nodig is om deze poort te openen, gehalveerd. Daarnaast is er bij een vouwpoort geen ruimte in het verlengde van de poort nodig. Dit type poort wordt vaak aangedreven door middel van een ondergrondse motor of is handmatig te openen.

rode schutting icoon witte achtergrond

Prefab poorten

Wist u dat bijna al onze poorten prefab geplaatst worden? Deze poorten worden bij ons in de fabriek al volledig geassembleerd en geïnstalleerd zodat de montage op locatie slechts één dag kost. Hierdoor worden de werkzaamheden op locatie geminimaliseerd.

poorten worden geladen op vrachtwagen
Hekwerk geladen op vrachtwagen
Hekwerk wordt verplaatst door een vrachtwagen
Prefab poortinstallatie
zwarte poort geladen op vrachtwagen
installatie poort voor huis
rode poort icoon witte achtergrond
PRODUCTEN OP MAAT
Beste service icoon
DE BESTE SERVICE
een veilig icoon
EEN VEILIG GEVOEL
Organisatie icoon
JARENLANGE ERVARING
handschudden icoon
BETROUWBAAR
Medaille icoon
KWALITEIT
Ecologie icoon
DUURZAAM

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info
Hek Merk Keur logolid koninklijke metaalunie logoNederlandse hekwerk industrie logoVGM checklist aannemers logo