Meer dan 60 jaar ervaring in de hekwerkbranchE

Een team van ruim 30 professionals werkt dagelijks vanuit Voorhout aan het adviseren, tekenen, produceren en monteren van hekwerken en poorten. Wij hebben alle specialismen in huis, waardoor u bij Van Rooijen Hekwerken altijd gegarandeerd producten van hoge kwaliteit en een goede service kunt verwachten.

Missie
Van Rooijen  brengt veiligheid en uitstraling samen.

Visie
Van Rooijen is dé producent van duurzame hekwerken die robuustheid, veiligheid en uitstraling combineert rondom tuinen, parken, terreinen of in gebouwen.

Ons verhaal

Van hoefsmid tot exclusieve siersmederij

In de jaren dertig begon de heer Van Rooijen in Lisse als hoefsmid. In 1961 besloot de familie Van Rooijen om de hoefsmederij vaarwel te zeggen en zich volledig te richten op het produceren en plaatsen van poorten en hekwerken. Inmiddels staat de derde generatie van de familie Van Rooijen aan het roer.

Van Lisse naar Voorhout

Sinds 1987 is Van Rooijen gevestigd op de ´s-Gravendamseweg in Voorhout – na diverse verhuizingen in Lisse. In 2003 en in 2020 is flink uitgebreid met kantoren, een showroom en productiehal. Ook het personeelbestand groeit hierin mee. Een team van 30 professionals werkt nu dagelijks aan het adviseren, tekenen, produceren en monteren van hekwerken en poorten.

duurzaam ondernemen

Alle activiteiten en werkzaamheden binnen Van Rooijen richten zich op het beheersen en terugdringen van milieubelasting. Samen met onze leveranciers en partners zoeken wij continu naar maatschappelijke en duurzame oplossingen voor onze producten. Dit bewijst ook de certificaten die wij als bedrijf hebben en de zonnepanelen op ons dak.

Onze werkwijze

Advies

Onze vakmensen geven u  graag een advies – passend bij uw object, ruimte, woning of bedrijf. Wij  geven vrijblijvend suggesties, passend bij uw stijl en wensen. Van functionele  hekken of afrasteringen tot mooie design-hekwerken en poorten op maat.

Tekening en ontwerp

Met onze moderne software zetten wij een idee om in een tekening – passend bij uw wensen en voorkeuren. Samen met de opdrachtgever of architect verfijnen we het ontwerp tot een definitieve productietekening.

productie

In onze werkplaats  produceren we met de modernste machines alle vormen en maten van hekwerken. Door automatisering en handwerk garanderen wij maatvastheid, constante  kwaliteit en efficiënte productie.

conserveren

Met een oppervlaktebehandeling (het verzinken en poedercoaten) wordt de levensduur van onze poorten en hekwerken aanzienlijk verlengd.  Door staal thermisch te verzinken, wordt het slijtvast en bestand tegen mechanische belastingen. Ook voorkomt het roest. Met ons coatingssysteem  geven we optimale bescherming (epoxylaag) tegen weersinvloeden. Een polyester  toplaag in elke gewenste kleur behoudt glans en frisse uitstraling.

Assemblage

In onze assemblagehal worden alle poorten en hekwerken mechanisch en elektronisch voorbereidt. Hierdoor kunnen onze producten zo compleet mogelijk richting de plaats van montage getransporteerd worden. De werkzaamheden op locatie worden hierdoor geminimaliseerd, waarmee er zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden wordt ervaren.

Montage

Volgens een afgesproken planning monteren wij onze producten op elke gewenste locatie. Onze monteurs voldoen aan alle veiligheids-voorschriften en arbo-eisen. Ook zorgen wij, indien nodig, voor het inhuren van kranen of hoogwerkers. Wij werken conform de Metaalunie-voorwaarden.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info

Certificeringen