Van Rooijen Hekwerken logo hoog gemonteerd aan kantoor (buiten)

Ce certificering

Van Rooijen Hekwerken BV voldoet aan de laatste CE veiligheidseisen, die van toepassing zijn voor onze schuif - en draaipoorten. Als producent vinden wij het belangrijk dat: 
- Wij kwalitatief hoogwaardige producten maken; 
- Betrouwbaar zijn; en 
- Voldoen aan de laatste CE normering, lees: veiligheidsnormen

Hiermee volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CE certificering. Samen met onze partners: Roger Technology, Ditec, Hoes Technical Systems, SKG-IKOB, Bircher en NHI, hebben we de CE certificering succesvol afgerond in maart 2022. Het ‘veiligheids-denken’ heeft ervoor gezorgd dat onze producten  aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Wij hebben gekozen voor die leveranciers die op hun beurt ook allemaal voldoen aan de CE normering.Het is niet altijd duidelijk welke producenten/leveranciers van poorten en hekwerken nu wel of niet voldoen aan CE normering. Let u op de CE-stickers.Wij zijn van mening dat van Rooijen Hekwerken toonaangevend moet zijn. Daarom hebben onze schuifpoorten nu meer actieve veiligheidslijsten en zijn onze draaipoorten voorzien van een extra valbeveiliging.  Wanneer u een specifieke vraag heeft over dit onderwerp kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

kleine tekst smit in rood met witte achtergrond
twee technisch ontwerp medewerkers Van Rooijen Hekwerken aan het overleggen op basis van informatie op computer

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Meer info

Certificeringen

Hek Merk Keur logolid koninklijke metaalunie logoNederlandse hekwerk industrie logoVGM checklist aannemers logo