Ga direct naar de content.

content

Werkwijze

Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke montage

Bij het produceren van hekwerken op maat komt veel kijken. Van Rooijen Hekwerken BV biedt een uitstekende werkwijze. Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke montage. Door voorzorgsmaatregelen te treffen in het advies-, teken-, productie-, oppervlaktebehandelings-, montage- en garantietraject kunnen veel fouten worden voorkomen. Dit bespaart extra werk en dus extra kosten en komt de kwaliteit ten goede.

Gedegen tekenwerk is de basis voor een goed eindresultaat

Gedegen tekenwerk is de basis voor een goed eindresultaat. Van Rooijen Hekwerken BV maakt gebruik van moderne CAD-computerprogramma’s en levert tekeningen van het ontwerp- tot en met het montageproces.

Het tekenwerk bestaat uit de volgende elementen:

  • Inmeetwerk. Bij onze opdrachtgever voert Van Rooijen Hekwerken BV nauwkeurige maatcontrole zodat de situatie geheel in kaart wordt gebracht.
  • Voorlopige ontwerp. Op basis van de creatieve inbreng van de opdrachtgever maakt Van Rooijen Hekwerken BV een voorlopige ontwerptekening.
  • Definitief ontwerp. De opdrachtgever of architect komt met reacties en op basis daarvan maakt Van Rooijen Hekwerken BV in overleg een definitieve ontwerptekening.
  • Productietekeningen. Op basis van de door de opdrachtgever goedgekeurde tekeningen, worden de productietekeningen uitgewerkt in CAD-CAM.

Optimalisering en modernisatie van de productie is een doorlopend proces

Van Rooijen Hekwerken BV moderniseert en optimaliseert het productieproces voortdurend. Door de verregaande automatisering en mechanisering garandeert Van Rooijen Hekwerken BV maatvastheid, constante kwaliteit en een efficiënte productie (dus kostenbesparing) bij grote hekwerkseries op maat.. De hekken worden `custom made` gemaakt met de juiste afmetingen. Aanpassen of lassen op locatie is niet nodig.

De tekenafdeling werkt met de nieuwste computertechnieken. Via het geïntegreerde CAD/CAM-systeem gaan de ontwerpen d.m.v. directe datalijnen naar de productieafdelingen. Hierdoor wordt in het werkvoorbereiding traject al veel voorwerk verricht voor de uiteindelijke productiefase. Dit vermindert het aantal fouten.

Oppervlaktebehandeling van hekwerken is essentieel

De oppervlaktebehandeling van hekwerken is essentieel. Door veel aandacht te besteden aan het verzinken, coaten van de producten wordt de duurzaamheid aanmerkelijk vergroot.

Thermisch verzinken

Het te verzinken staal ondergaat eerst een voorbehandeling. Alle vuil-, olie- en vetresten worden verwijderd en het staal wordt gebeitst om roest en walshuid te verwijderen. Daarna zorgt de fluxoplossing ervoor dat tijdens het verzinkproces de verbinding van het zink met het staal wordt bevorderd. Na het drogen komen de hekwerkonderdelen in een zinkbad terecht van ca. 450 graden. Hierin verbindt het vloeibare zink zich met het staal en vormt drie legeringslagen. Het grote voordeel van dit verzinkproces is dat de zinklaag slijtvast is en goed bestand is tegen mechanische belastingen. Bovendien treedt er geen onderroestvorming op. Indien de zinklaag beschadigd raakt zal er op het staaloppervlak vrijwel geen uitbreiding van de roestvorming optreden. Dat is het gevolg van de zogenaamde kathodische werking van de zinklaag.

Poedercoaten

Voordat het poeder wordt aangebracht wordt het hek chemisch gereinigd en krijgt het een actieve corrosiewerende conversielaag. Daarna wordt via elektrostatische weg poeder aangebracht en het hekwerk gemoffeld. Van Rooijen Hekwerken BV levert haar producten in principe standaard met een 2-laags coatingsysteem (totale minimale gemiddelde laagdikte 120 micron). De coating bestaat in de eerste plaats uit een beschermende epoxylaag. Om de weerbestendigheid en slagvastheid te verhogen en de glansgraad te behouden wordt er vervolgens een polyestertoplaag aangebracht. De hekwerken kunnen in alle denkbare (RAL-)kleuren worden uitgevoerd.

Montage: planning, veiligheid, logistiek en materieel, wij regelen het

Van Rooijen Hekwerken BV neemt voor aanvang van de montage, maar ook tussentijds, de montageplanning door met de opdrachtgever. Van Rooijen Hekwerken BV levert en monteert op de juiste tijd en op de manier die is afgesproken met de opdrachtgever. Van Rooijen Hekwerken BV zorgt ervoor dat voldaan wordt aan alle actuele veiligheidsvoorschriften en Arbo-eisen. Daarnaast neemt Van Rooijen Hekwerken BV ook desgewenst logistieke taken voor haar rekening zoals het inhuren van kraanmaterieel en hoogwerkers. Tijdens het montagetraject werkt de uitvoerder met één aanspreekpunt (de montageleider) die de werkzaamheden begeleidt. Al de montagemedewerker zijn in dienst bij Van Rooijen Hekwerken BV. Wij werken niet met onderaannemers.

Garantie

Alle verzinkte en 2-laags gecoate hekwerkonderdelen krijgen een garantie voor een looptijd van 5 jaar afbouwend. Eén en ander staat in de aanbieding/opdracht omschreven. Hierbij dienen wel de VISEM-onderhoudsvoorschriften in acht te worden genomen.

Design By PureDutch.nl | Powered By Pure-ICE

Welkom bij Van Rooijen Hekwerken

Zoekt u een duurzame manier om uw bezit af te schermen die tegelijk decoratief kan zijn? Dan bent u bij Van Rooijen Hekwerken aan het juiste adres!

Op deze site vind u een uitgebreid overzicht van verschillende hekwerken die door ons geproduceerd en geplaatst worden. Alle hekwerken worden op maat en naar uw wens gemaakt.

  • Hekmerk keur
  • ISO 9001 keurmerk
  • Nederlandse hekwerk industrie
  • Veiligheids checklijst aannemers
  • Cleaner planet plan

Sierhekwerken Sierhekwerk, Sierhekken, Sierhek, Sierhekwerken, Lisse, Gaashekwerk, Spijlhekwerk, Sporthekken, Balkonhekwerken, Balkonhekken, Tuinhekken, Speedgates, Snelvouwdeuren, Draaipoorten, Inrijpoorten, Beveiliging, Intercom, Hekwerk, Automatisering, Slagbomen, Lisserbroek, Sassenheim, Heemstede, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Leiden, Den Haag, Haarlem, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht Sierhekwerk, Sierhekken, Sierhek, Sierhekwerken, Lisse, Gaashekwerk, Spijlhekwerk, Sporthekken, Bolkonhekwerken, Balkonhekken, Tuinhekken, S[eedgates, Snelvouwdeuren, DRaaipoorten, Inrijpoorten, Beveiliging, Intercom, Hekwerk, Automatisering, Slagbomen, Lisserbroek, Sassenheim, Heemstede, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Leiden, Den Haag, Haarlem, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht Sierhekwerk, Sierhekken, Sierhek, Sierhekwerken, Lisse, Gaashekwerk, Spijlhekwerk, Sporthekken, Balkonhekwerken, Balkonhekken, Tuinhekken, Speedgates, Snelvouwdeuren, Draaipoorten, Inrijpoorten, Beveiliging, Intercom, Hekwerk, Automatisering, Slagbomen, Lisserbroek, Sassenheim, Heemstede, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Leiden, Den Haag, Haarlem, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Bollenstreek, vouwhek, parkeerhek, bollards, snelvouwhek, gsmopener, Voorhout, Oegstgeest, Haarlem, De Zilk, Balustrade, EN13241, sierhekkenspecialist, sierhekwerkspecialist, hekwerkdirect, Speedparker, Bollenstreek, sportkooi, recreatieplek, multifunctionele recreatieplek, GSMhanzender, GSMopener, Speedgate, leuninghekwerk, plantsoenhekwerk, voethekwerk, poorten, draaihek, schuifhek, afstandbediening, faac, fadini, came, Roger, Mox, Ditec, Nice, Tormax, BFT, RIB, Klasse 3, Knellijsten, afslaglijsten, Fotocellen, dubbelstaafmat, DSM, Palissade, Forte, Standaard, Turbopoort, Snelvouwhekken, Snelvouwpoort, vouwpoort, vouwhek, garagedeur, Leunhek, Turbopoort, turbohek, Taatshekken, Taatspoort, hekaandrijving, hekopener, buitenbeveiliging, FAAC, ROGER, NICE, Genius, Turbopoort, Parkeerhek, Turbopoort, Den Haag, Amsterdam, Hilversum, Bussum, Snelvouwdeur, snelvouwdeuren, Sesam, Sesambv, snelvouwdeur.com, speedgate.info, Snelloopdeuren, Roadblocker, parkeerbeugel, ramkraak, Rampalen, Knikarmaandrijving, Feig, Htc, Web based access, hek, hekken, poort, sierwerk,